Botez Peter Pan & Tinkerbell

Posted by in Botez, Botezuri tematice, Invitatii, meniuri, place-carduri, marturii, decoruri, Lumanari botez

Intotdeauna mi-au placut povestile, am citit basme pe nerasuflate pana la facultate si faptul ca am devenit mama mi-a dat o motivatie in plus sa revin la vechile obiceiuri. Am citit atat de multe ca imi doresc sa le pot povesti pe toate copiilor mei in viata asta si sa le cultiv gustul pentru vraja lor pe care nu o poate inlocui nicio alta gaselnita moderna. Si am asa o bucurie mare sa le pot pune in scena, sa le pot colora in cuvinte, flori minunate si obiecte decorative ingenioase, pentru a va oferi un cadru de basm pentru evenimentele voastre minunate de familie.

Asa s-a facut ca intr-o zi, parintii a doi pui minunati au venit la noi cu o multime de intrebari despre ce ar fi putut realiza din punct de vedere decorativ pentru botezul baietelului lor, fara ca fetita cea mare sa simta ca nu va fi si petrecerea ei. Bineinteles, ca de fiecare data, au trecut in revista toate tematicile pe care deja le abordasem, se hotarasera la Strumfi, dar nu eram impacata pentru ca nu mi se parea potrivit cu locatia iar mamica parea si ea nesigura. Le-am povestit atunci despre cum as vedea eu Neverland ca si tematica de botez si s-au indragostit iremediabil de idee.

Ce a iesit, judecati voi in cele ce urmeaza :). Eu nu pot decat sa le multumesc din suflet Aneimaria de la Prajiturele, Ancai de la Vise in Culori si Ralucai de la 100% Pasiune pentru ca si-au sincronizat ideile perfect imaginii pe care  o aveam in minte pentru aceasta tema si au realizat cele mai minunate marturii, cele mai gingase decoruri pentru lumanare si cele mai minunate costume pentru copii! Si bineinteles sotului meu pentru fotografiile minunate (www.cosmin.marincea.ro).

1Invitatie botez Peter Pan & Tinkerbell  harta comorii in sticluta

2

3Lumanare botez  Peter Pan & Tinkerbell cu bebelusi din fimo handmade

5

4Aranjamente florale (centerpiece) Peter Pan & Tinkerbell in vase handmade

6Meniuri botez Peter Pan & Tinkerbell

7Carti personalizate Peter Pan & Tinkerbell

8Marturii botez Peter Pan & Tinkerbell

13Cutie dar si plicuri dar Peter Pan & Tinkerbell

12Prezidiu vas cu panze Peter Pan & Tinkerbell

11Prezidiu carte Peter Pan & Tinkerbell

10Prezidiu cufarul comorii Peter Pan & Tinkerbell

9Prezidiu felinarul magic Peter Pan & Tinkerbell

14

16

17

18

19

20

21Costume pentru copii Peter Pan & Tinkerbell