Despre noi


Buna! Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca ceva din munca noastra ti-a ajuns la suflet si ne bucura ca vrei sa stii mai multe despre noi si despre cum am pornit in aceasta aventura.

Suntem Cosmin si Cristina Marincea si suntem sot si sotie, parinti indragostiti de copiii nostri si uimiti zilnic de cat de mult crestem odata cu ei, visatori cu ochii deschisi, vesnic indragostiti de culori si povesti si gata oricand de noi provocari. Ne place sa credem ca suntem responsabili cu inventivitatea, un strop de stil, doua masuri de bun gust (sau bun simt, cum va place) si-un praf sanatos de spirit ludic, pe scurt un coktail indraznet la care se adauga intotdeauna multa culoare. Scopul nostru: sa punem in scena evenimente de suflet originale, personalizate, inovatoare, unice, creind un concept de la zero discutand cu voi si incercand sa va cunoastem cat mai bine pentru a gasi impreuna ceea ce vi se portiveste voua cel mai bine.

Cris Cristina Marincea – Artist Florist & Designer de Eveniment

Cosmin Cosmin Marincea – Fotograf & Videograf

Scurt istoric Simply Happy:

2011 – Din dorinta de mai mult decat gaseam in piata la momentul respectiv pentru botezul fetitei noastre, ma hotarasc sa ma ocup personal de decor, iar nasa ei in paralel de lumanare (am fost intotdeauna pasionata de hartie si culori, asadar ma concentrez pe asta, dar ma lovesc si de nevoia de flori, iar odata ce ai lucrat cu florile, nu mai scapi de acest”microb” :) ). Iese dragut totul si creativ si suntem motivate amandoua de prieteni sa ii ajutam si sfatuim cu evenimentele lor personale. Incepem sa ne documentam online, sa cautam informatii,  furnizori, lucruri de care nu te lovesti pana nu te apuci de treaba :). Si intre timp, Cosmin, dintr-o pasiune mai veche pentru fotografie, accentuata subit si iremediabil dupa nasterea fetitei noastre :), ne documenteaza in joaca lucrarile. Vazand galeria foto si fiind in perioada respectiva interesata de blogging, imi vine ideea nastrusnica de a lansa fotografiile pe un blog alaturi de povestea fiecarui obiect in parte. Si blogul incepe sa aiba trafic destul de serios pentru un blog aparut in joaca. Asa se naste Fait@Main Evenimente Tematice si tese povesti frumoase in aceasta formula pana la sfarsitul lui 2012, cand partenera mea se hotaraste sa porneasca pe drumul ei.

2013 –  Iau nastere Fait@Main Botezuri Tematice si Cosmin Marincea Photography, doua proiecte concepute in oglinda atat ca design al site-urilor si paginilor de Facebook, cat desigur si ca viziune, pentru ca ne completam din punct de vedere creativ foarte bine. Fiecare dintre noi doi isi pune imaginatia la incercare cu fiecare noua ocazie. Experimentam si riscam (cu succes :) ) din ce in ce mai des, prindem gustul cursurilor si publicatiilor online si fizice de specialitate si ne rafinam stilul, ajungand mereu la acelasi numitor comun. Asa ca…

2015 – Unim cele doua branduri sub numele Simply Happy , incantam din ce in ce mai multi clienti si coloram in continuare povesti minunate, invatam cu fiecare noua ocazie de la cei mai buni in domeniu, de la vizionari si pionieri, ne bucuram de fiecare intalnire, nou proiect, noua poveste, nou coleg de breasla cu care facem cunostiinta, observam mai mult, invatam mai mult, exersam mai mult si trecem prin filtrul personal fiecare noua experienta cu entuziasm, bucurandu-ne de fiecare noua reusita. Si … nu ne oprim aici :)