Servicii

ATELIER FLORAL

Realizam aranjamente florale speciale, inspirate si personalizate in culori si forme diverse, ajutandu-ne de elemente de decor inedite, pentru ca rezultatul sa fie intotdeauna surprinzator.

DESIGN GRAFIC SI PAPETARIE EVENIMENT

Realizam invitatii, meniuri, place-carduri, etichete, numere de masa, marturii, si tot ce este nevoie pentru evenimentul vostru, atat in varianta handmade cat si printuri, folosind materiale de calitate si modele creative realizate de noi, de multe ori chiar unicat.

CONCEPT EVENIMENT

Organizam evenimentele voastre de suflet, de la o simpla idee pana la concretizarea unei povesti de care sa va amintiti cu placere peste ani. Ne place sa lucram customizat, de aceea dorim sa va cunoastem cat mai bine inca de la primul contact.
Scopul nostru este sa va punem visele intai pe hartie, ca ma apoi sa le facem sa devina realitate, cu multa imaginatie, un strop de experienta si un praf de spirit organizatoric. Mai exact, va propunem tematici in functie de preferintele voastre, le customizam in functie de bugetul vostru, realizam decorurile florale si nonflorale, iar unde nu le putem realiza noi, le cautam pentru voi la partenerii si furnizorii nostri.

DECOR TEMATIC

Aveti in minte un personaj, un film, o carte, o perioada istorica, sunteti pasionati de ceva si vreti ca asta sa se reflecte in evenimentul pe care il puneti la cale? Ati nimerit in locul potrivit. Va intelegem perfect si abia asteptam sa ne aventuram intr-un nou proiect tematic. De la aranjamente florale pe diverse suporturi, pana la invitatii, meniuri, marturii, carti de oaspeti, photo booth sau candy bar, elemente de decor de tot felul ce vor transforma evenimentul vostru intr-unul chic, elegant sau jucaus, le gasiti pe toate la noi.

ELEMENTE  HANDMADE

Pasiunea pentru handmade se reflecta in toate produsele noastre, aceasta nestirbind, insa, din eleganta si rafinamentul lor. Ne place sa credem ca in felul asta aducem o nota discreta de personal si ca materializam astfel un strop din sufletul pe care il punem in fiecare dintre proiectele noastre.

FOTOGRAFIE SI VIDEOGRAFIE EVENIMENT

Pentru detalii suplimentare, portofoliu si oferte, consultati Simply Happy sau sunati la 0747.126.502, iar Cosmin impreuna cu echipa Simply Happy de fotografi si videografi va fi incantat sa stabileasca o intalnire cu voi sau sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie.